27 Ağustos 2013 Salı

Bank Asya Limit Sorgulama

Katılım Bankası statüsündeki bankalar, sundukları hizmetler ve kolaylıklar ile son zamanlarda revaçtalar. Bunlardan birisi de Bank Asya. Özellikle düzenlediği Altın Kabul Günü formatıyla, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayda bir düzenlediği altın kabul günü, müşterilerin oldukça ilgi gösterdiği bir seçenek oldu. Bu ziynet eşyalarının çalınma riskini ortadan kaldıran güvenli bir hesap özelliği olan altın Kabul Günü ile Altın Hesap’ta altınlar değerlendiriliyor. Bilezik, yüzük, kolye gibi her türlü altın materyal, hesaba kabul edilebiliyor.
Yine düzenli ödeme hizmeti, ödeme tarihi ve tutarı önceden belli olan kira, okul taksidi, apartman aidatı gibi ödemeler için gününde yapılan otomatik bir işlem. Süper Virman talimatı ise, cari hesaptan yapılan her türlü ödemede (kredi kartı, fatura, okul taksidi) hesap bakiyesinin yetersiz kalması durumunda, AsyaCard’dan ya da diğer cari ve katılma hesaplarından ödeme yapılabilmesine olanak sağlayan bir sistem.
Her türlü bankacılık işlemi için Bank Asya 0850 222 4 888 no’lu telefon bankacılığı, internet şubesi ve ATM’ler kullanılabiliyor. Kredi kartı limit sorgulama, Üyelik ve aidat ödemeleri, su, doğalgaz, elektrik, telefon, dijital tv ödemeleri ve daha birçok ödemeyi, bu kanallar aracılığı ile gerçekleştirmek mümkün. Ayrıca kredi kartı limit öğrenme işlemlerinizide tek tıkla yapabileceğiniz gibi ödeme işlemlerinizi de aynı şekilde tek tıkla yapabilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı vererekte, bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Vergi ödemeleri, Bağ kur ve SSK primi ödemeleri, cep telefonu TL yüklemeleri Bank Asya aracılığı ile gerçekleştirebileceğiniz diğer işlemlerden bazıları. Finansman Desteği hizmeti de, bu bankanın hizmetleri arasında.
Bir önceki yazımız olan Bank Asya Borç Öğrenme başlıklı makalemizde bank asya limit öğrenme, bank asya limit sorgulama ve kredi kartı limit öğrenme hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder