27 Ağustos 2013 Salı

Kredi Kartı Borcu Öğrenme

Kredi kartları artık hepimizin cebine yerleşen bu kartlar düzensiz kullanımlar sonucu bizleri batağa sürükleyebiliyor. Peki, bizler bu bataktan uzak durmak için ne yapmalıyız sorusunu biraz aydınlığa kavuşturalım. Bazılarımın cebinde belki birden fazla olan bu kartların kontrolünüacaba iyi yapıyor musunuz? Mesela nasıl kredi kartı borcu öğrenme ve kredi kartı borç sorguluma işleminizi sıkça yaparak kontrol sağlamak.
Kredi kartı borcu öğrenme nasıl yapılır?
Kredi kartı borcunu öğrenme işlemini birçok yolla yapabiliriz. Bankanızın 7 haneli müşteri destek hattını arayarak telefon görüşmesi şeklinde, internet bankacılığını aktif hale getirerek internet bankacılığı üzerinden, vezne bankacılığı ile bankanızın size en yakın şubesine kredi kartınız ile başvurarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz ve son bir yöntemde Automatic Teller Machine yani ATM’ler yardımıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Automatic Teller Machine (ATM) kullanarak yapabileceğiniz işlemler nelerdir?
Bilindiği üzere artık bir ATM’ye rastlamak eskisi gibi zor değildir. Yolda yürürken yada en ıssız bir mekândan geçerken gözünüze bir ATMilişirse hiç şaşırmayın. ATM’ler artık günümüzün bir banka şubesi gibi işlemler yapabilmekle bizlere kolaylık sağlayabiliyor. ATM’lerin banka şubelerinden tek farkı bir vezne çalışanı olmamasıdır. Bu makineler ilekredi kartı ekstresi öğrenme, para çekebilir havale yapabilir kredi kartı hesap özeti öğrenmek için kullanabilirkredi kartı borcu sorgulama, kredi kartı limit sorgulamaişlemlerinizi kolayca ve karmaşık olmayan bir sistemde steril olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Telefon bankacılığı nedir? Hangi işlemler telefon bankacılığı ile gerçekleştirilebilir?
Telefon bankacılığı telefon kullanan ve işlemlerini oturduğu yerden yapmak isteyenler için gerçekleştirilmiş bir bankanızın telefon şubesi diyebiliriz. Bu şubeye ulaşmak için yapacağınız şey kartınızın önünde yada arkasında bulunan 7 haneli telefon bankacılığı numarasını telefonunuzdan arayarak yapmak istediğiniz işlemleri gerçekleştirmektir. Telefon bankacılığı ile yapılan işlerin başında kredi kartı limitleriyle ilgili kredi kartı limiti öğrenme, kredi kartı limit sorgulama ve kredi kartı limiti artırma başvuruları yer almaktadır. Kredi kartı borcu öğrenme, kredi kartı borcu sorgulama, güncel borç bilgilerine ulaşma oldukça kolaydır. Ayrı yeten kredi kartı hesap özeti öğrenmeve kredi kartı hesap ektresi öğrenmede sorun yaşayanlar için en hızlı yoldan sorunu halletme metotları arasında yer almaktadır.
İnternet bankacılığı yukarda bahsi geçen işlemlerin hepsini yapabileceğiniz bir bankacılıktır ama internet bankacılığını kullanmak için öncelikli yapmanız gereken şeyler vardı bunlar nelerdir?
Öncelikle internet erişimini sağlıyor olmalısınız sonrasında daha önce hiç internet bankacılığı kullanmamış iseniz bankanızın müşteri hattını arayarak yada şubenize başvurarak internet bankacılığınız aktif bir hale getirebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra kredi kartı borcu sorgulama, kredi kartı borcu hesap özeti öğrenme gibi işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Vezne bankacılığı ise mesai saatleri ve çalışma günleri içerisinde bankanız şubesine uğrayarak işlemlerinizi resmi bir ortamda kredi kartı borcu öğrenme, kredi kartı borcu sorgulama gibi her türlü bankacılık işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan CardFinans Haftada 3 Kez İyi Gelir başlıklı makalemizde bedava kredi fırsatı 2012 ve cardfinans haftada üç kez iyi gelir hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder